Felgyorsult világban élünk, rövid idő alatt olyan változások történnek a világban, mint régen évtizedek vagy évszázadok alatt. Az emberek elvesztik a fogódzókat, minden bizonytalan, nem lehet tervezni előre semmit. A kapcsolatok, házasságok felbomlanak, sokan elvesztik a talajt a lábuk alól. Mások az értelmes munka lehetőségétől megfosztva kerülnek padlóra.

Mélyszegénység, bedőlt hitelek, kilakoltatások, infláció, bűnözés, agresszió, homoszexualitás, természeti csapások, jégeső, földrengések, árvízek, soha nem tapasztalt létbizonytalanság jelent meg hazánkban is. Ennek következtében egyre több a depressziós, testileg-lelkileg beteg ember, egyre többen válnak szorongóssá a jövőtől való félelem miatt.

Vajon mit tartogat számunkra a jövő? Isten tudja! De Ő valóban tudja!

Sokan jósoknál, okkultizmusban vagy hamis vallásokban keresik a választ a fenti kérdésre, de nem találhatnak szilárd alapot, biztos pontot ezeken a helyeken.

Egyedül Isten tudja a jövőt, hiszen Ő Mindenható és Mindentudó. Egyedül az Ő beszédéből, a Bibliából tudhatjuk meg, hogy mik várnak a Föld bolygóra és az emberiségre. A Bibliát Isten diktálta le a Szentlélek által különböző korokban élő embereknek és a végén pecséttel hitelesítette: ez az Én üzenetem az embereknek!

A Biblia utolsó könyve, a Jelenések könyve foglalkozik a jövővel, s bár sokan félnek tőle, mert nehezen érthető, a Szentlélek fel tudja lebbenteni a fátylat az üzenetéről. Így megérthetjük, hogy mik várnak a világra az elkövetkező időszakokban. Egyet elárulhatunk: Jézussal happy end a vége!


Kedves Barátom! Ha érdekel a jövő, és első kézből szeretnél értesülni azokról, amik elkövetkeznek a földre, akkor hallgasd végig a Jelenések könyve című előadás-sorozatot!

Előadások szeptember 8-tól kezdve minden szerdán 18 órától a Budai Omega Gyülekezetben (1038 Bp. Szentendrei út 89-93. PP Center, 4.épület, a kaszásdűlői HÉV-megállónál).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.